Jitske van Groenland Kunstrestauraties, Vierlingsbeek

Restauratie van schilderijen en lijsten

restauratoren register icoontje

Jitske van Groenland KunstrestauratiesJitske van Groenland Kunstrestauraties is een jonge onderneming die gespecialiseerd is in het onderhoud, de conservatie en restauratie van schilderijen en lijsten. In het atelier of waar mogelijk ter plaatsen, kunnen wij er voor zorgen dat uw schilderij of lijst behouden blijft voor de toekomst.

Onze visie op restauratie is dat schilderijen en de restauratie ervan voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn. De waarde van een schilderij wordt niet enkel bepaald door de financiële waarde, maar in belangrijke mate ook door de emotionele waarde, zoals de geschiedenis van een schilderij, de herkomst, het afgebeelde en de herinnering die u eraan heeft. Deze zaken maken het waard u schilderij in optimale staat te behouden. Dit houdt niet altijd een complexe behandeling in waar grote kosten mee gepaard gaan. Afhankelijk van de staat van een schilderij zijn meerdere behandelingen mogelijk. Deze kunnen variëren tussen het eenvoudig schoonmaken van een schilderij tot een volledig geïntegreerde restauratiebehandeling.

Jitske van Groenland heeft een Master of Arts in de conservatie-restauratie aan de Universiteit van Antwerpen. Sinds 2013 is ze freelance restaurator in zowel Nederland en België met Vierlingsbeek als thuisbasis. Ze heeft al verscheidene restauraties verricht voor o.a. particulieren, het Museum Korps Rijdende Artillerie en IPARC (International Platform for Art Research & Conservation).

 

Mocht u geïnteresseerd zijn neem dan een kijkje op de website van Jitske van Groenland Kunstrestauraties, waar u in het portfolio een beeld kunt krijgen van wat een restauratie voor uw schilderij of lijst kan doen en waar u vrijblijvend advies of een offerte kan aanvragen.

Contact

Jitske van Groenland
Spoorstraat 3
5821 BB Vierlingsbeek
Mobiel: +31.623331778

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website

www.vangroenland.nl