Goed Restaureren, Baarn

Restauraties van antieke sieraden, zilveren, sier- en gebruiksvoorwerpen

renate als edelsmid

Cultureel erfgoed speelt een rol van grote betekenis in ons collectief ‘geheugen’ en daardoor in ons cultureel bewustzijn. Behoud van het culturele erfgoed is daarom van evident belang. Door middel van verantwoord restaureren c.q. conserveren probeer ik zowel organisatorisch als uitvoerend een positieve bijdrage te leveren aan het behoud en onderhoud van cultureel erfgoed. Op de website www.goedrestaureren.nl kunt u zien hoe ik daar op mijn manier invulling aan wil geven. Mijn klantenbestand is zeer uiteenlopend en bestrijkt zowel particulieren als antiquairs, zowel musea als bedrijven. Voor meer informatie, vrijblijvende prijsopgave, deskundig advies, taxatie of bemiddeling, nodig ik u van harte uit contact op te nemen.

Goed Restaureren is al ruim 35 jaar een vertrouwd adres voor restauraties van antieke sieraden, zilveren sier- en gebruiksvoorwerpen en schilderrestauraties aan klokken, objecten en meubels. De restauratiewerkzaamheden worden uitgevoerd in het eigen atelier.

Voor de opdrachtgever is een uitgebreid restauratierapport en fotomateriaal beschikbaar. Goed Restaureren verzorgt en coördineert in samenwerking met een collectief van deskundige restaurateurs van andere disciplines ook gecompliceerde restauratieprojecten.

Contact

Renate E. Postma
Wijkamplaan 48
NL-3742 WS Baarn
Tel. 0031 (0)35 5421802, 0031 (0)6 22097836
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website

www.goedrestaureren.nl