Geachte leden van A.R.A. Nederland,

Als eerder aangekondigd: de Algemene ledenvergadering komt er aan, en wel op zaterdag 14 mei 2022 in de Gelderland fabriek in Culemborg !

Het programma ziet eruit als volgt:

10.00: inloop en ontvangst met koffie en thee
10.30: aanvang ALV 2021
11.00: korte pauze
11 15: aanvang ALV 2022
12.30: lunch buffet
13.30: aanvang workshop Documentatie fotografie door René Gerritsen
15.30: drankje en napraten
16.00: uur einde

Adres: de Gelderlandfabriek, Stationsweg 7, 4101 NG Culemborg.

Introducees zijn welkom bij de lunch en de workshop, aan hen vragen wij €10,- als tegemoetkoming in de kosten.
 
Aanmelden: Mede i.v.m. de lunch is het prettig als u zich Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aanmeldt met uw naam en e-mailadres . Wilt u een introducé meenemen, vermeld dan tevens zijn/haar naam en e-mail adres.

de Gelderlandfabriek

Toelichting op het programma

Door de annulering van de ALV 2021 zal de ALV er deze keer iets anders uitzien.
We splitsen namelijk de vergadering in twee delen. Van 10.30-11.00 uur houden we de geannuleerde ALV van 2021. We behandelen dan aan de hand van de agenda het beleid, de financiën en gebeurtenissen m.b.t. het jaar 2020.
Na een korte pauze volgt de ALV 2022 waarin we het verenigingsjaar 2021 bespreken en vooruit blikken naar de 2e helft van 2022. Naast de gebruikelijke agendapunten staan de vanaf 1 juli 2021 geldende verenigingswet en de daaruit voortvloeiende aanpassingen van de statuten op de agenda.

Aansluitend wordt u een lunch aangeboden met in de middag een workshop documentatie- en restauratiefotografie door ARA lid René Gerritsen. René is beroepsfotograaf en gerenommeerd docent in zijn vakgebied.
De workshop is gericht op het gemakkelijk maar doeltreffend fotograferen met uw eigen mobiele telefoon. Ook wordt ingegaan op UV fotografie in combinatie met iPhone of Android. Deze workshop sluit tevens mooi aan bij de documentatie eisen die worden gesteld i.v.m. het Restauratoren Register.

Tot slot: In het najaar willen we groots het jubileum van 30 (!) jaar A.R.A. Nederland vieren.
Tijdens de ALV krijgt u hierover meer informatie.

Wij kijken er naar uit u te ontmoeten bij deze ‘dubbele’ ALV en hoogst interessante workshop!

Namens het Bestuur van A.R.A.Nederland

Matteo Visser voorzitter