Glas in lood werkbezoek bij StudioVitri door Paul Thomissen

Dit werkbezoek wordt georganiseerd door StudioVitri te Kerkrade in samenwerking met ARA Nederland.

Datum: 3 of 4 december (één middag)
Locatie: StudioVitri, Akerstraat 14, 6466 HH in Kerkrade
Voertaal: Nederlands
Kosten: Voor alle ARA-leden zijn er geen kosten verbonden aan dit werkbezoek. Geen lid van ARA? Geen probleem! Wij vragen dan wel een bijdrage van €10,- p.p.
Minimaal 5 en maximaal 10 deelnemers.

Op vrijdag 3 óf zaterdag 4 december willen wij jullie van harte uitnodigen voor een werkbezoek bij glas in lood atelier StudioVitri in Kerkrade.

Paul, de eigenaar van StudioVitri, wil jullie deze middag graag meenemen door een aantal aspecten van het glas in lood vak, namelijk:
- De geschiedenis en herkomst van glas en lood
- Diverse glas in lood stijlen
- Stukje restauratie- ethiek
- Een korte uitleg over een aantal lopende opdrachten in het atelier
Dit alles wordt uiteraard verzorgd met een heerlijke lunch én Limburgse vlaai (Dat wil je toch niet missen?)!

Kort over Paul: Na meerdere jaren glazeniers werk te hebben gedaan is Paul in 2014 voor zichzelf begonnen als zelfstandig glazenier. StudioVitri is gespecialiseerd in de restauratie van monumentaal glas in lood. Dit doen ze volgens de richtlijnen van het ERM.

Programma: Aanvang vanaf 11:30, ontvangst met koffie/thee en een warme lunch (12:00). Indien u speciale dieetwensen of allergieën heeft deze graag op tijd doorgeven. Verwachting is dat het programma rond 17:00 eindigt.
Aanmelden voor vrijdag 3 december kan via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Graag tot dan!