gegeven door dr. Leonardo Borgioli, Italië.

Deze workshop wordt georganiseerd door De Kunstkliniek Veer & Veer te Hilversum, in samenwerking met ARA Nederland, voor restauratoren uit een specifiek restauratiedomein: conservering van binnenmuren (muurschildering), buitengevels en/of buiten geplaatste kunstobjecten.

Het is een ingewikkelde materie en daarom adviseren wij de deelnemers om de Engelse of de Nederlandse vertaling van Borgioli’s basisboek: “Synthetische polymeren voor conservering van steen” of “Synthetic Polymers for Stone Conservation”, door te bladeren.


Data: 25 tot en met 27 Oktober 2021.
Locatie: Amershof, Snouckaertlaan 11 (zijstraat Stationsstraat), 3811 MA, Amersfoort.
Kosten: € 325,- p.p. (incl. BTW) (voor ARA-leden geldt een gereduceerde prijs); lunch inbegrepen.

De workshop vindt plaats tussen 9 uur s ‘morgens en 17 uur 's middags.
Aantal personen: maximaal 18.
De voertaal is Engels.
Er wordt een bewijs van deelname uitgedeeld.
Bij grote interesse wordt de workshop, herhaald.

In verband met eventuele RIVM-Corona-maatregelen, wordt er rekening gehouden met de afstand van 1,5m tussen de deelnemers (de lokalen en hun tafelplaatsing zijn daarvoor ingericht). Er worden door de organisatie desinfectiemiddelen, gezichtsbeschermers en mondmaskers ter beschikking gesteld. Natuurlijk kunnen de deelnemers ook hun eigen beschermingsmiddelen meenemen.
De lunchtijd wordt door het restaurant gepland i.v.m. de andere activiteiten en de bezetting van de lunchzaal. Graag vernemen wij als er sprake is van dieet- of allergie-wensen.

Natuurlijk worden steeds bij alles de RIVM-Corona-regels gevolgd en bij belemmeringen van welke soort dan ook, wordt deze workshop verplaatst of het geld geretourneerd.

Inschrijving via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De inschrijving is voltooid als het inschrijvingsformulier ondertekend is en de workshop kan pas na de betaling worden bijgewoond.

Tot op de workshop,
Namens De Kunstkliniek Veer en Veer en ARA Nederland,
Eleonora van der Veer-Curpan