Gegeven door dr. Leonardo Borgioli, Italie

Deze workshop wordt georganiseerd door De Kunstkliniek Veer & Veer, te Hilversum in samenwerking met ARA Nederland voor restauratoren uit twee specifieke restauratiedomeinen: conservering van binnenmuren (muurschildering), buitengevels e.a. buiten geplaatste kunstobjecten.

Data:16 en 17 November 2020 . UITGESTELD TOT 15-16-17 MAART 2021 VANWEGE COVID-19
Lokatie: Het Amershof, Snouckaertlaan 11 (zijstraat Stationstraat), 3811 MA, Amersfoort.
Kosten: € 285,- p.p. (incl. BTW) voor niet-ARA leden, € 260,- p.p. (incl. BTW) voor ARA leden

Minimaal 8 en maximaal 10 deelnemers.

Voertaal: Engels.

Bij grote interesse wordt de workshop, op korte termijn, herhaald.

Restauratoren die geregistreerd staan in het Restauratoren Register kunnen onder voorbehoud 1 punt krijgen volgens de eisen van bij- en nascholing van het register.

In verband met de RIVM-Corona-maatregelen, wordt er rekening gehouden met de afstand van 1,5m tussen de deelnemers (de lokalen en hun tafelverdeling zijn daarvoor ingericht). Er worden door de organisatie desinfectiemiddelen, gezichtsbeschermers en mondmaskers ter beschikking gesteld. Natuurlijk kunnen de deelnemers ook hun eigen beschermingsmiddelen meenemen.

Programma: Dagelijks tussen 9 en 17uur; koffie en thee een warme lunch zijn inbegrepen. De lunchtijd wordt door het restaurant gepland i.v.m. de andere activiteiten en de bezetting van de lunchzaal.

Inschrijving via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De inschrijving is voltooid als het inschrijvingsformulier is ondertekend en de workshop kan pas bijgewoond worden na de betaling.

Tot op de workshop,

Namens De Kunstkliniek Veer en Veer en ARA,
Eleonora van der Veer-Curpan