Het is bijna zover: per 1 juli 2019 wordt het nieuwe Restauratoren Register operationeel. Na een lange voorbereidingstijd gaat een geheel nieuw opgezet beroepsregister van start, voor allen die professioneel werkzaam zijn als restaurator van roerend cultureel erfgoed. De oprichters - A.R.A. Nederland, Restauratoren Nederland, het Restauratie Convergent, de Vereniging Restauratoren Noord en de stichting ERM - nodigen u van harte uit voor een informatiebijeenkomst over het nieuwe register.

Tijdens deze informatiebijeenkomst een toelichting op het doel en de werking van het Restauratoren Register. Verder een overzicht van de wijzigingen die zijn doorgevoerd op basis van de reacties op het concept (schriftelijk en tijdens de informatiebijeenkomst op 23 februari jl.). Verder over onderwerpen als scholing, gedragscode en mogelijke aanvulling (historische binnenruimten). Tenslotte hoe u zich kunt aanmelden. En u kunt kennis maken met medewerkers van de toetsende instelling.

De bijeenkomst wordt gehouden op zaterdagmiddag 29 juni a.s. in de Zalen van Zeven, Boothstraat 7 te Utrecht met een lunch (vanaf 12.00 uur) en borrel (15.15 uur) na afloop. U bent van harte welkom!

U kunt zich hier aanmelden.

Binnenkort vindt u op onze website het programma van deze bijeenkomst.

Met vriendelijke groet, namens het Restauratoren Register

Monique Kielliger
Secretariaat Stichting ERM

Tel: 085-4862480

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website: www.stichtingerm.nl