Masterclass Relining Paintings (met vacuümverwarmingstafel) door Erick Douwes, restaurator bij Douwes Fine Art i.s.m. de Art Restorers Association Nederland.

douwes fine art

Please type your full name.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Vul aub een telefoonnummer in

Invalid email address.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Kosten: voor leden van ARA Nederland *€ 240,-
voor niet-leden van ARA Nederland *€ 290,- Prijzen zijn exclusief 21 % btw.
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Contactadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Aanvragen worden behandeld tot zaterdag 15 december 2018. Na die datum vervallen de op dat moment aangewezen plaatsen in de workshop wanneer deze niet door dit formulier worden bevestigd en kunnen dan worden toegekend aan andere geïnteresseerde.

Betaling van het cursusbedrag is verschuldigd binnen drie weken na bevestiging van de inschrijving aan: E. J. Douwes Fine Art NL07RABO0370604628 met de vermelding 'Masterclass Relining 2019'.
Het cursusbedrag is inclusief workshop en een redelijke hoeveelheid aan materiaal, thee, koffie, drankjes en lunch.

ANNULERING

Indien u om welke reden dan ook niet in staat bent de cursus te volgen, dient u de annulering schriftelijk per post of e-mail aan ARA Nederland te melden. Indien een schriftelijke annulering van een plaats op een cursus 30 dagen voor aanvang van de cursus is ontvangen, wordt het cursusgeld teruggestort onder aftrek van € 30,00 administratiekosten. Indien schriftelijke annulering minder dan 30 kalenderdagen voor aanvang van de betreffende cursus wordt ontvangen en wij u niet kunnen vervangen, dan worden annuleringskosten in rekening gebracht voor de cursuskosten. De annuleringskosten zijn als volgt van toepassing: Kennisgeving van annulering ontvangen 20-30 kalenderdagen voor aanvang van de cursus: 80% restitutie; 10-20 dagen: 60% restitutie; 5-10 dagen: 30% restitutie; en bij 5 dagen of minder is er geen restitutie. Bovenstaande annuleringskosten zijn van toepassing als wij uw plaats op de cursus niet kunnen vullen. Mocht het nodig zijn voor ARA om deze cursus te annuleren, hetzij om redenen van onvoldoende deelnemers, hetzij om andere redenen buiten onze controle, zal ARA alles in het werk stellen om alle geregistreerde deelnemers zo veel mogelijk op de hoogte te stellen. Wij retourneren alle kosten die aan ons zijn betaald, maar we raden u ten zeerste aan om een annuleringsverzekering af te sluiten om al uw andere kosten (zoals vluchten en accommodatie) te dekken.