Douwes Fine art, Amsterdam & Douwes Atelier, Harmelen

Restaurator van schilderijen

ARA Registerlid

RRRestauratoren Register

Erick-Van Goyen36 jaar ervaring en 6 generaties knowhow hebben Erick Douwes gevormd tot een allround restaurator van schilderijen. Risicovolle schoonmaak-projecten en noodzakelijke bedoekingen zijn zijn specialiteit. “Het is altijd weer een verrassing om te zien hoe authentieke schilderijen tot leven komen als vuil en vergeelde vernis verwijderd zijn.”
Samen met collega Kamphuis - en freelance oud-restauratoren G. Boellaard en K. Ey - vormt hij bij Douwes Fine Art een hecht team dat met deskundigheid en plezier restauraties voor u uitvoert. “Ik mag wel zeggen dat wij zijn uitgegroeid tot specialisten in het praktisch en nuchter oplossen van speciale probleemgevallen.”.

Erick heeft ook een atelier in Harmelen, Douwes Atelier, gelegen tussen Utrecht en Woerden.

(foto: Retoucheerwerk aan een grote 'Jan Van Goyen', "Gezicht op Rhenen")

“Met alle respect voor de huidige universitaire ontwikkelingen in het willen bepalen van erkenning van het restauratievak, en voor de tijd- en geldrovende wetenschappelijke methodes van onderzoek, ben ik van mening dat je het vak pas echt beheerst door een schat aan praktische ervaring. Juist door het steeds maar weer DOEN, de duizenden schilderijen die door mijn handen zijn gegaan, de grote variatie in restauraties die ik in al die jaren heb uitgevoerd, hebben mij gevormd tot de vakman die ik vermag te zijn.”

Erick is voorzitter van A.R.A. Nederland. Daarnaast ook lid van RN.

“U bent van harte welkom voor een vrijblijvende beoordeling van uw schilderij”.

Contact

Erick Douwes
Douwes Fine Art restauratieatelier
Hollandsekade 15
1391 JD Abcoude
06.53383894

E-mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website

www.douwesfineart.com

Go To Top