Uurwerkplaats 112, Oud Beijerland

Restauratie van uurwerken en klokken

Wout Heimans met uithangbordIk ben gespecialiseerd in het vakkundig onderhouden, repareren en restaureren van klassieke en antieke uurwerken. Welkom in de wereld van de klokkenmakerij.
Mijn naam is Wout Heimans: klokkenmaker met ruime ervaring, kennis, vakmanschap en liefde voor het unieke oude ambacht van uurwerkrestauratie. Al in mijn jeugd ben ik via de antiekhandel van mijn ouders gefascineerd geraakt
door de schoonheid van antieke klokken en het repareren daarvan, wat ik samendeed met mijn oom. Vandaaruit heb ik de opleiding uurwerktechniek aan het T.N.A. te Antwerpen met goed gevolg doorlopen en met meerdere diploma's afgerond. Daarna ben ik mijn kennis blijven verbreden door een aantal jaren in de leer te gaan bij een gerenommeerde collega klokkenmaker/restaurator. Omdat ik het belangrijk vind mijn vakkennis op peil te houden ben ik lid van A.R.A. Nederland. Inmiddels ben ik ruim 10 jaar actief werkzaam in het restaureren van antieke klokken. Uurwerkplaats 112 werkt nauw samen met verschillende ambachtslieden en restauratoren zodat we u een compleet restauratie aanbod kunnen bieden.

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor de restauratie van uw klok? Neem gerust contact met mij op voor een afspraak, we kunnen dan uw klok bekijken en ik kan voor u vrijblijvend een prijsopgave maken. Ik maak graag alle tijd voor u vrij. U bent van harte welkom in mijn gezellige werkplaats.

Contact

Wout Heimans
Oostdijk 112
3261 KJ Oud Beijerland
Tel: +31186626168
Mobiel: +31631288411

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website

In de maak