Patine, Diemen

Meubelrestauratie

parket

   Patine is mijn atelier voor meubelrestauratie. Omdat de geschiedenis in het patina van een meubel doorschemert en ik zo veel mogelijk behoudend restaureer, heb ik mijn atelier Patine genoemd. Met respect voor het vakmanschap van de makers en met respect voor het verhaal van de klant restaureer ik met liefde antieke en vintage meubels.

Ik heb het vak in de praktijk geleerd bij verschillende meubelrestauratie ateliers. Mijn basis kreeg ik bij het Hout en Meubileringscollege te Amsterdam tijdens verschillende cursussen en de vakopleiding meubelmaken. Tijdens een stage bij een veilinghuis breidde ik mijn kennis uit over meubelstijlen en houtkennis.

Met Patine is mijn droom werkelijkheid geworden. Mooi gemaakte meubelen een tweede leven geven, zodat geschiedenis en dierbare herinneringen worden doorgegeven aan volgende generaties. Mijn verleden als communicatieadviseur heeft mij geleerd om goed naar de klant te luisteren en heldere voorlichting te geven over wat ik kan doen aan het meubel. Omdat ik helder communiceren belangrijk vind, weet je bij mij altijd wat je kunt verwachten.

Contact

Cilia Knols
Patine meubelrestauratie
Verrijn stuartweg 52, Hal J
1112 AX Diemen

Tel.: 0628322111
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website

Patine-meubelrestauratie.nl