Patine, Diemen

Meubelrestauratie

parket

Ik ben Cilia Knols. Patine is mijn atelier voor meubelrestauratie. Omdat ik het patina van doorleefde meubels zo prachtig vind, heb ik mijn atelier Patine genoemd. Met respect voor het vakmanschap van de makers en met respect voor het verhaal van de klant restaureer ik met liefde antieke en vintage meubels.

Meubelrestaurator

Ik heb het vak in de praktijk geleerd bij verschillende meubelrestauratie ateliers. Bij Veilinghuis de Eland leerde ik over meubelstijlen, houtkennis en constructies. Mijn basis kreeg ik bij het Hout en Meubileringscollege te Amsterdam tijdens verschillende cursussen en de vakopleiding meubelmaken.

Met Patine is mijn droom werkelijkheid geworden. Mooi gemaakte meubelen een tweede leven geven, zodat geschiedenis en dierbare herinneringen worden doorgegeven aan volgende generaties. Mijn verleden als communicatieadviseur heeft mij geleerd om goed naar de klant te luisteren en heldere voorlichting te geven over wat ik kan doen aan het meubel. Omdat ik helder communiceren belangrijk vind, weet je bij mij altijd wat je kunt verwachten.

Contact

Patine meubelrestauratie
Verrijn stuartweg 52, Hal J
1112 AX Diemen

Tel.: 0628322111
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website

Patine-meubelrestauratie.nl