Ignas van Os Antiekrestauratie, Arnhem

Restauratie van antieke meubelen en hout

 lidARA Registerlid

18de eeuwse Porcelijnkast kopie'Ieder meubelstuk vertelt een verhaal'
Ignas van Os: 
"Het restaureren van antiek betekent voor mij veel meer dan het repareren van meubilair. Ieder meubelstuk vertelt zijn verhaal en is uniek. Dat maakt mijn vak zo bijzonder en boeiend. 
Alles moet perfect zijn".
Ignas doet opdracht voor gerenommeerde musea zoals het Stedelijk Museum Zwolle, het Openlucht Museum in Arnhem, Museum het Valkhof in Nijmegen, Museum Het vrouwenhuis te Zwolle, St. Gelderse kastelen en overheidsinstellingen zoals Gem. Zwolle (Schepenzaal trouwzaal). Maar ook voor beurzen zoals de Tefaf, de PAN en de Brafa. Daarnaast werk Ignas voor particulieren in binnen- en buitenland. En dat al sinds 1976. Vakmanschap met passie, 
restauratie met hart en ziel.

Ignas: "Het vak van een antiek restaurator is gestoeld op vakmanschap, kennis en geduld". Een combinatie van factoren die Ignas overigens niet alleen in zijn atelier ten uitvoer brengt. Zo werkt hij ook op locatie, zowel in binnen- als buitenland. Niet zelden reist hij af naar onder meer Italië, Frankrijk of België om restauraties uit te voeren. Maar ook in Nederland werkt de meubelrestaurator regelmatig op locatie. Bijvoorbeeld bij particulieren, musea of overheidsinstellingen.
Ignas: "Het uiteindelijke doel is altijd het meubilair in oude staat terug te brengen of te conserveren, zonder dat het zijn ziel verliest, om zo een stuk geschiedenis tot leven te wekken".

"Het is mijn drijfveer om bij iedere restauratie de beste kwaliteit te leveren met behoud van de ziel van het object".
Ignas van Os Antiekrestauratie is tevens een Erkend Leerbedrijf (S-BB).

Contact

Ignas van Os
Snelliusweg 40-21
6827 DH Arnhem
Mobiel: +31.651118792

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website

www.antiek-restauratie.com

 

Go To Top